Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Τα top 5 αντρικά παράπονα


Αυτά είναι τα 5 πιο συνηθισμένα παράπονα των ανδρών προς τις γυναίκες και η αλήθεια είναι πως δεν είναι εντελώς αβάσιμα..
1) Γιατί θέλουν όλες οι γυναίκες να μας αλλάξουν; Αυτός είναι ο απώτερος σκοπός των γυναικών αφού σε γνωρίσουν. Όμως πρέπει να καταλάβουν πως οι άνδρες δεν είναι αντικείμενο που χρειάζεται επισκευή ή διόρθωση. Είναι πολύ ενοχλητικό να θέλει μια γυναίκα να αλλάξει σε έναν άντρα μαλλιά, ρούχα, τρόπο συμπεριφοράς ή ακόμα και φίλους. Άλλωστε ο άνθρωπος δεν αλλάζει..

2) Γιατί έχουν πάντα Χολιγουντιανές προσδοκίες; Το γυναικείο φύλο νομίζει πως οι ταινίες και η πραγματικότητα είναι το ίδιο αλλά κάνουν λάθος. Ούτε εμείς είμαστε Brad Pitt ούτε εσείς βρίσκεστε σε χολιγουντιανή ταινία. Ας είμαστε ρεαλιστές.. τα πράγματα δεν είναι εύκολα και ρόδινα.

3) Γιατί πάντα σκέφτονται το μέλλον και το επόμενο βήμα; Εμείς σκεφτόμαστε σχεδόν πάντα το τώρα, το επόμενο γεύμα, έναν ποδοσφαιρικό αγώνα ή κάτι του παρόντος ενώ οι γυναίκες σκέφτονται πότε θα επισημοποιηθεί η σχέση, πότε θα παντρευτούν ή πότε θα γίνουν μητέρες.

4) Γιατί χρησιμοποιείται τα συναισθήματά σας σαν όπλο; Το πιο σύνηθες φαινόμενο είναι οι γυναίκες να χρησιμοποιούν το κλάμα για να πετύχουν το σκοπό τους. Βέβαια ένα άλλο ακόμα πιο αιχμηρό όπλο είναι η γκρίνια, ή οποία είναι αβάσταχτη.

5) Γιατί πάντα πρέπει να κριτικάρουν να μιλάνε και να σχολιάζουν; Εμείς θέλουμε απλά να δούμε τηλεόραση και να πιούμε μια μπύρα. Γιατί πρέπει οι γυναίκες να μην αφήνουν τίποτα να πέσει κάτω; Γιατί να φτιάχνουν σενάρια στο μυαλό τους και να πλάθουν ιστορίες;
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου